Datum Pooltocht bekend: 6, 7 en 8 februari 2015

De datum voor de volgende Pooltocht is bekend: 6, 7 en 8 februari 2015

Het was de afgelopen jaren een beetje traditie geworden dat de Pooltocht in het laatste weekend van januari werd gehouden, maar wegens omstandigheden was dat dit jaar niet mogelijk. Het wordt dus een weekendje later. We hopen dat dat voor niemand een probleem is…

De inschrijving start op zaterdag 29 november 2014 om 20:00 uur (dus niet meer om 0:00 uur ’s nachts!!). Zorg dus dat je voor die tijd een team bij elkaar hebt als je mee wilt doen.

Natuurlijk hopen we dat er dit jaar ook weer genoeg mensen zijn die tijdens het weekend willen helpen als postbemanning, kookploeg etc. Ook als je dit nog niet eerder hebt gedaan ben je van harte welkom! We ontvangen graag een mailtje van de mensen die mee willen helpen.

Voor wie er tijdens de Pooltocht 2014 niet bij was: sorry.
Want? Tja… de organisatie is toen op het spontane idee gekomen om tijdens de Pooltocht een voorinschrijving te houden voor de Pooltocht 2015…. (leek natuurlijk heel grappig, wisten wij veel dat ALLE aanwezigen zich direct zouden ¬†inschrijven!). Maar goed, we moeten eerst nog maar even zien hoeveel van die teams zich ook officieel gaan inschrijven voor 2015. Er blijven vast nog wel een aantal plaatsen over voor nieuwe deelnemers. Dat moet gewoon!

Tegen die tijd zal er nog een herinneringsmailtje worden rondgestuurd naar iedereen die op de mailinglijst staat (dus iedereen die op 13/11/2013 een mailtje heeft ontvangen met dit bericht).

Wees er op tijd bij want bij 80 deelnemers sluit de inschrijving! En we weten hoe snel dit kan gaan!