Inschrijving Pooltocht 2016 gestart

 

Vanaf vanavond is het mogelijk om je team in te schrijven voor de Pooltocht 2016. Deze zal plaatsvinden in het weekend van 29, 30 & 31 januari 2016

Een team mag bestaan uit 2, 3 of 4 personen. Na het aanmelden ontvang je een e-mail (dit kan enkele dagen duren) met daarin de bevestiging en de gegevens die je nodig hebt voor de betaling. De kosten zijn dit jaar € 25,00 per persoon. Zorg dat je per team één geldig e-mailadres hebt waarop we jullie kunnen bereiken.

Let op: er is een beperkt aantal deelnemers dat mee kan doen. De eerste 80 deelnemers waarvan het inschrijfgeld is ontvangen, zijn verzekerd van een startplek. Dit ging vorig jaar extreem snel. Wacht dus niet te lang!

Je kunt je per team inschrijven via dit formulier.

Zoals al eerder aangegeven, is de Pooltocht 2016 ‘onder voorbehoud’: als de overnachtingslocatie(s) tegen die tijd wordt gebruikt voor de opvang van vluchtelingen, dan is de kans zeer klein dat we op zo’n korte termijn nog een andere geschikte locatie kunnen vinden. In dat geval zal de Pooltocht worden geannuleerd en ontvangen alle deelnemers hun inschrijfgeld terug.

Wil je niet meelopen maar wel meehelpen tijdens dit gezellige weekend? Geef je dan op als vrijwillige medewerker (als je dat nog niet hebt gedaan). Dit kan door te reageren op deze e-mail. We kunnen altijd wel wat hulp gebruiken!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust even een berichtje.