Helaas geen Pooltocht in 2017…

Beste Pooltocht deelnemers, vrijwilligers en geïnteresseerden,

Voor wie het nog niet was opgevallen: er is afgelopen jaar dus geen inschrijving geweest voor de Pooltocht 2017. Vorig jaar hadden Frank en Marc aangegeven definitief te gaan stoppen met de organisatie (zie dit bericht) en om die reden waren we op zoek naar nieuwe organisatoren. Helaas zijn er voor de Pooltocht 2017 niet voldoende nieuwe organisatoren gevonden om het door te laten gaan. Daar komt nog bij dat Mike erg druk is met het huis dat hij pasgeleden heeft gekocht en dat Kim en Frank over ongeveer twee maanden hun 2e kindje verwachten. Daardoor wordt het voor hen qua planning te risicovol om belangrijke delen van de organisatie op zich te nemen.

Maar… niet getreurd: er is hoop voor 2018!! Dat lijkt nog heel ver weg, maar voor we het weten zitten we in de zomer weer bij elkaar om naar een geschikte locatie te zoeken, hopelijk met wat (meer) ‘nieuwe’ gezichten? En wie weet ook nieuwe ideeën en verbeteringen?

Dat betekent wel dat we voor de 2e keer in 30 jaar een Pooltocht zullen overslaan. Erg jammer, maar het is niet anders.

Hopelijk kunnen we jullie komend jaar een positiever bericht sturen. We wensen alle deelnemers, vrijwilligers en geïnteresseerden een mooi, gezond & sportief 2017!

Hartelijke groeten namens de Pooltocht Organisatie