Pooltocht 2018?

Update nov 2017: Pooltocht 2018 geannuleerd


Er wordt gewerkt aan de Pooltocht 2018! We kunnen nog geen beloftes doen maar met twee nieuwe organisatoren (Pim en Karin Pikula) gaan we er voor! Frank, Kim en Mike blijven nog een jaartje in de organisatie om zo veel mogelijk goed over te dragen.

Dat wil niet zeggen dat de zoektocht naar nieuwe organisatie ‘klaar’ is want het idee is dat we alles kunnen overdragen aan een nieuwe organisatie en daar kunnen Pim en Karin straks wel hulp bij gebruiken. Wie lijkt dit leuk??

Als het je leuk lijkt om de organisatie aan te vullen, laat het ons dan even weten! Ook als je twijfelt kunnen we gerust eens afspreken om te overleggen of het iets voor je is. Het zou handig zijn dat je dan komend jaar ‘mee kunt draaien’ met de organisatie om te zien wat het inhoudt en hoe het allemaal in z’n werk gaat.

Er wordt momenteel gezocht naar geschikte overnachtingslocaties en zodra daar meer zekerheid over is, zullen we de datum bekendmaken en op korte termijn de inschrijvingen starten.

De Pooltocht 2018 zal waarschijnlijk plaatsvinden in het laatste weekend van januari of in het eerste weekend van februari.

Zodra er nieuws te melden is sturen we er natuurlijk een bericht uit! Hou ook onze Facebookpage in de gaten.