Datum Pooltocht 2016 bekend: 29, 30 & 31 januari

De Pooltocht 2016 zal plaatsvinden op 29, 30 & 31 januari. 

De inschrijving start op zondagavond 1 november 2015 om 20:00 uur.
Inschrijven kan vanaf dat moment via deze website. Zorg dus dat je voor die tijd een team bij elkaar hebt als je mee wilt doen. Wees er op tijd bij want bij 80 deelnemers sluit de inschrijving. En we weten hoe snel dit kan gaan… Zodra de inschrijving is gestart zal er nog een herinneringsmailtje worden rondgestuurd naar iedereen die op deze mailinglijst staat.

Niet lopen maar wel een gezellig weekend?
Natuurlijk hopen we dat er dit jaar ook weer genoeg mensen zijn die tijdens het weekend willen helpen als postbemanning, kookploeg etc. Ook als je dit nog niet eerder hebt gedaan ben je van harte welkom! We ontvangen graag een berichtje van de mensen die mee willen helpen.

In 2016 is de Pooltocht wel een beetje ‘onder voorbehoud’:
Er is een kleine kans dat de geregelde overnachtingslocatie(s) tegen die tijd gebruikt zal worden als tijdelijke opvangslocatie voor vluchtelingen. Mocht dit zo zijn, dan is de kans zeer klein dat we op zo’n korte termijn nog een andere geschikte locatie kunnen vinden. In dat geval zal de Pooltocht worden geannuleerd en ontvangen alle deelnemers hun inschrijfgeld terug. Maar we gaan er gewoon vanuit dat het goed komt.

Wij verheugen ons nu al op een gezellig en sportief weekend!