Pooltocht 2014 – wordt aan gewerkt!

We zijn al een behoorlijke tijd bezig om voor de Pooltocht 2014 een geschikte locatie te regelen. Na tientallen mailtjes en telefoontjes hebben we helaas nog steeds geen zekerheid over de locatie. De enige locatie die we op dit moment ’ter beschikking’ hebben is een hele kleine sporthal waar maximaal 75 mensen in kunnen, wat zou betekenen dat er maximaal 60 deelnemers mee kunnen doen of dat er mensen in tenten moeten slapen (we wachten nog op antwoord of dit is toegestaan op het betreffende terrein).

Helaas gaat de communicatie niet al te snel en de gemeente gaf aan dat we pas halverwege november antwoord kunnen verwachten.  We hadden de inschrijvingen het liefst begin november laten starten, maar voordat het zover is willen zekerheid over de datum, en dat is pas het geval zodra we een locatie vast hebben staan. We moeten dus nog even geduld hebben, tot onze grote frustratie!

De datum waar we op richten is zoals gewoonlijk het laatste weekend van januari: 31 januari t/m 2 februari 2014. Maar het zou ook een weekend eerder of later kunnen worden. Om die reden kunnen we nog geen zekerheid geven, hoe graag we dat ook zouden willen!

Zodra er meer duidelijkheid is laten we dit weten en dan gaat er ook een mailtje rond naar iedereen die op de mailinglijst staat. W e houden jullie op de hoogte!