Startlocatie Pooltocht 2011

Dit jaar starten we vanuit Sporthalle Grüne-Saat in Iserlohn (Saatweg 31). Als het goed is hebben alle teams een mailtje ontvangen op het e-mailadres dat tijdens de inschrijving is opgegeven.

Morgen verwachten we jullie tussen 20:30 uur en 0:00 uur in de sporthal (als je te vroeg bent is er kans dat de organisatie nog ergens aan het eten is).Kom je voor 22:00uur, dan kan het zijn dat je in het gebouw aan de overkant moet zijn, want er kan nog worden gesport in de hal. Let op de bordjes.

Rond een uur of 23:00 zullen we ‘openen’ en de boekjes uitdelen.

De weersverwachtingen: rond het vriespunt, wel zonnig maar helaas weinig sneeuw…

Parkeren kan aan de overkant van de straat op de busplaats, en even voorbij de ingang op de inham aan de rechterkant van de straat. Deze is normaal voor bussen, maar die zijn er niet in het weekend. Voor de deur wordt in principe niet geparkeerd, op last van de brandweer. De paar plaatsen die er wel zijn, zijn gereserveerd…

Deelnemers die willen carpoolen kunnen een berichtje achterlaten in het carpool-forum. Als je met je eigen auto gaat, zorg dat dat je winterbanden hebt (verplicht in Duitsland!). Vergeet ook niet je reisverzekering na te kijken, en een telefoon zonder GPS te regelen.