Verslag Pooltocht 2011

Een bescheiden laagje sneeuw op de bergtoppen, toepasselijke vrieskou en een schitterend zonnetje: over het weer hadden we dit jaar niets te klagen!

Dit in combinatie met 85 goedgemutste wandelaars in een prachtige omgeving, heeft ervoor gezord dat we met veel plezier terugkijken op de Pooltocht van 2011.

Voor de vierde keer op rij was de 1e plek voor On Paras United, die vorig jaar al de wisseltrofee mee naar huis mochten nemen, en een prachtig exemplaar daarvoor terug hebben geregeld.
De tweede plaats was voor Yeti, en de derde voor Fruitvliegjes Reloaded, met maar 3 minuten verschil! Het complete klassement kun je hier vinden.

Of er nu werd gelopen voor een felbegeerde plek in de top 5, of gewoon voor de gezelligheid, we hopen dat iedereen zich dit weekend heeft vermaakt. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.

Iedereen die er dit jaar bij was: bedankt voor de een supergezellige Pooltocht! En voor iedereen die zich tijdens het weekend heeft afgevraagd “Waarom heb ik me hier in godsnaam voor ingeschreven!?“: tot volgend jaar!

De foto’s staan online in het Pooltocht-album.