Verslag Pooltocht 2013

Wat een fantastisch weekend met enthousiaste, gezellige en behulpzame mensen! Iedereen bedankt voor de leuke sfeer!

Het weer zat gelukkig ook mee: een goed pak sneeuw heeft de omgeving veranderd in een winter-wonderland, wat voor de deelnemers niet altijd even makkelijk was, maar dat maakt het wel een échte Pooltocht.

De laatste startkaart is vanochtend netjes per e-mail binnengekomen. Het klassement is gecontroleerd en de laatste gegevens zijn aangevuld.

1e plaats: Ice Walkers – Tom en René
2e plaats: De jongens van hoc93.nl – Jan en Edo
3e Plaats: Team Pannekoek – Oscar en Jacco

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE KLASSEMENT

Dan hebben we natuurlijk nog een andere bokaal:
Met z’n drieën starten > op zaterdag gelijk al een uitvaller > verkeerd lopen en op hetzelfde punt weer uitkomen > verdwalen in het donker > jagers horen schieten op korte afstand > ‘wegvluchten’ en vervolgens iets onder je horen kraken (lopen we op ijs?) > dan toch maar opgehaald worden > flinke blaren en kloven > er even helemaal doorheen zitten > zondags gewoon weer met volle moed aan de start verschijnen om ’s middags netjes op tijd te finishen.

Kevin, Floor en Marco van team ‘Walking Disaster’ , jullie zijn de terechte winnaars van de pech/aanmoedingsprijs, de Herman-de-Vriesbokaal! Helaas hebben jullie de prijs zelf niet in ontvangst kunnen nemen omdat jullie voor de prijsuitreiking al weg waren, maar hij komt zeker jullie kant op!

Ook een vermelding waard: door de sneeuw zijn er relatief weinig bonusposten gelopen, maar de Mongoolse Monkeys hebben er in totaal 9 bezocht en daarmee meeste bonustijd gekregen. We hebben op verschillende manieren de afgelegde afstanden proberen te meten en we vermoeden dat de door hen is afgelegd rond de 80km ligt.

De foto’s zullen we ook uitzoeken en de leukste foto’s plaatsen we natuurlijk in het fotoalbum. Ook zullen we een paar mooi plaatjes op de Pooltocht Facebookpage zetten. Over de film die is gemaakt krijgen jullie nog bericht per e-mail.